De Tijd van de Apocalyps

€ 18,95
Omschrijving

De tijd van de Apocalyps R Hamers

Waarheid en bedrog in religie, wetenschap en politiek - in een tijd van grote transformaties.

bestellen kan ook via https://www.mijnbestseller.nl/shop/index.php/catalog/product/view/id/257066/s/de-tijd-van-de-apocalyps-118484-www-mijnbestseller-nl/category/140/

5e herziene druk.

 

Inhoud van De tijd van de Apocalyps R Hamers

Chaos en crisis er alom. Voor velen is niet duidelijk meer of er nu wel of niet met 2012 een apocalyptisch jaar begonnen is. Duidelijk mogen zijn dat we nu in een apocalyptische tijd leven en dat er transformaties gaande zijn en er in elk facet van ons leven en de maatschappij crisissen zijn: economisch, wetenschappelijk, in de gezondheidszorg, de moraal, religie, orde en veiligheid. Er is wanbeheer, geldsmijterij tegelijk met bezuinigingsdrift en chaotisch bestuur. Schrijnende armoede tegelijk met overdadige luxe. Veel onrecht is geworteld in onjuiste geloofsovertuigingen, foute wetenschapsbeoefening en hiermee samenhangend een eeuwenoude machtspolitiek die ons denken en overtuigingen (mis)vormen. Dit boek laat u in deze apocalyptische tijd diepten van de werkelijkheid zien die tot nog toe verborgen bleven. Het laat zien dat wij zélf de sleutel tot onze toekomst zijn en niet gevestigde overtuigingen van politici, wetenschappers of misleidende religieuze opvattingen! Vanuit die scherpte van analyse, worden diverse toekomstprognoses aangereikt, die - blijkens eerdere resultaten - vele malen nauwkeuriger bleken te zijn dan die der huidige deskundigen of vele zwakke profeten.    

Dit boek laat u in deze apocalyptische tijd diepten van de werkelijkheid zien die tot nog toe verborgen bleven. Verborgen gehouden door politici en media. De in de eerste druk van 2012 beschreven bespionering van al onze internet-activiteiten door geheime diensten van de V.S. werd volledig bewaarheid door een klokkenluider in 2013. Het boek laat zien dat wij zélf de sleutel tot onze toekomst zijn los van gevestigde overtuigingen van politici, wetenschappers of misleidende religieuze leiders! Vanuit een vlijmscherpe analyse, door deze hoog intelligente auteur worden diverse toekomstprognoses aangereikt, die steeds maar weer uit blijken te komen, en vele malen nauwkeuriger bleken te zijn dan die der zogenaamde deskundigen of zwakke religieuze profeten.

 

over de auteur:

Rob Hamers  (Heerlen, 1963) studeerde  politieke wetenschappen, culturele antropologie en communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en Pastoraaltheologie te Heerlen (UTP). Publiceerde in diverse media kritische bijdragen op het gebied van spiritualiteit, politiek en alternatieve geneeswijzen.