Tumor remmend
1 2

Murdannia Loriformis

€ 21,95
Omschrijving

Murdannia Loriformis 1 pot 100 capsules

Dit kruid word gebruikt in de traditionele geneeskunde om maligne, tumoren en chronische bronchitis te behandelen. Murdannia loriformis of Ya Pak King, dit Thaise naam. Het is een medicinale plant gebruikt bij de behandeling van bronchitis en is bekend om de bloedsuikerspiegel verlagende werking en ontstekingen van wonden te remmen. Het word ook gebruikt tegen leukemie, kanker van de keel-, lever-, baarmoeder, huid, enz.

WERKING Murdannia Loriformis

Geprezen als "Gras uit de hemel", of beter bekend als Beijing Grass, is Murdannia loriformis oudsher gebruikt in de Chinese healing methoden.

Het heeft veelzijdige genezende krachten zegt men, bijvoorbeeld te helpen genezen van aandoeningen aan de luchtwegen en helpt het lichaam te ontdoen van gifstoffen. Het werd beroemd in 1984 toen een kankerpatiënt herstelde na het drinken van vers gras sap. Vele kankerpatiënten nu nemen het kruid om bijwerkingen te verminderen van de moderne geneeskunde.

Volgens onderzoek door wetenschappers van Faculteit Farmacie Mahidol Universiteit, kan de biologische eigenschappen van de plant in een matige graad de groei van kankercellen in de borst en darmen helpen te stoppen. Ook is aangetoond dat dit soort gras helpt het immuunsysteem te stimuleren. Het gras wordt beschouwd als een veilig geneesmiddel door de kruiden normen van de Wereld Herbal Organisatie.

Van Murdannia loriformis is wetenschappelijk bewezen dat het een krachtige stimulans is  voor  het immuunsysteem.

wetenschappelijke info: http://iadr.confex.com/iadr/papf09/webprogram/Paper125202.html