Natriumbi-carbonaat - Zuiveringszout (engels: Baking Soda)
Voordelen van het drinken van zuiveringszout
Drinken van baking soda, kan de gezondheid verbeteren door je pH waarden te verhogen. Het kan specifieke gezondheidsproblemen behandelen zoals maagkwalen, nierstenen, urineweginfecties, verkoudheid en griep. Het kan zelfs je atletische prestaties verhogen. Zuiveringszout opgelost in water, wordt al jaren gebruikt om symptomen te verminderen die artritis, slechte spijsvertering, maagzuur en infecties veroorzaken. Het regelmatig drinken van sodium bicarbonaat in kleine hoeveelheden en op gepaste tijden kan zorgen voor een gezonde lichaamsbiochemie. Zuiveringszout werkt maagzuur en schimmelremmend en helpt bij maag en spijsverteringsproblemen. Bovendien heeft het de potentie sommige ziektes te bestrijden.
Het is vastgesteld dat urinezuur de oorzaak is van nierstenen, diabetes, hartaanvallen, hartziekte, en jicht. Ook creëert het een toxische verbinding genaamd alloxan die wordt geproduceerd door schimmels. Dit betekent dat het ook zorgt voor diabetes en kankercellen. Orale toediening van zuiveringszout voorkomt artritis, infectie, jicht, koorts, en assisteert de activiteit van de alvleesklier waarvan is bekend dat het de meeste van de bicarbonaat produceert en ook verantwoordelijk is voor de productie van insuline. Ongeacht of iemand neurologische of cardiale aandoeningen, kanker of een ernstige vorm van de griep heeft, als natriumbicarbonaat wordt ingenomen samen met magnesium chloride is deze patiënt voorzien van de veiligste en de beste behandeling. Hun gemeenschappelijke actie verwijdert effectief alle gifstoffen en zuren uit alle weefsels, cellen en organen.
© 2023 www.bio-sappen.nl - Powered by Shoppagina.nl