Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Lyprinol 40 softgels

€ 27,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Lyprinol   -  40 softgels


Lyprinol is een gestabiliseerd lipidenextract uit Nieuw-Zeelandse Perna Canaliculus. Deze groenlipmossel bevat een breed spectrum omega-3-vetzuren en andere vetoplosbare bestanddelen. Deze specifieke vetfractie van de groenlipmossel vormt de basis van Lyprinol. Sinds jaar en dag maakt de groenlipmossel (Perna canaliculus) deel uit van het dieet van Maori, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland. Kustbewoners die vaak rauwe groenlipmossel eten blijven gezonder en behouden tot op hogere leeftijd soepele en gezonde gewrichten vergeleken met stamgenoten die meer landinwaarts leven.

De groenlipmossel bevat net als andere zeedieren veel omega-3-vetzuren die belangrijk zijn voor een goede gezondheid. Groenlipmossel bevat echter ook zeldzame omega-3-vetzuren (zoals eicosatetraeenzuren) en andere gezonde vetten (waaronder sterolen) die in gewone visolie niet voorkomen.

Het krachtige geconcentreerde lipidenextract uit de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel vormt de basis van Lyprinol. Lyprinol bevordert het afweersysteem van de lichaamscellen op een volkomen natuurlijke en veilige wijze.
Lyprinol is primair bedoeld als krachtige ondersteuning van het afweersysteem. We beseffen het vaak niet maar een gezonde en evenwichtige immuunrespons is de basis voor gezonde, flexibele gewrichten en is ook belangrijk voor de gezondheid van onder meer longen en luchtwegen, bloedvaten, darmen, zenuwweefsel en huid. Lyprinol is niet irriterend voor de slijmvliezen.

De bovengenoemde werking van Lyprinol is 100 tot 200 keer krachtiger dan eicosapentaeenzuur (EPA), ongestabiliseerd en niet-gestandaardiseerd groenlipmosselpoeder, teunisbloemolie, zalmolie en lijnzaadolie.