Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Chaga  geconcentreerd extract Capsules Bio 60caps

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Beschrijving Chaga  geconcentreerd extract Capsules Bio 60caps

Pure Mushrooms Chaga Bio is een voedingssupplement vervaardigd uit de Chaga paddenstoel. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Chaga al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Chaga behoort tot de groep paddenstoelen met de meeste antioxidanten. 

De Chaga Capsules van Pure Mushrooms bevatten een biologisch, zuiver extract van het vruchtlichaam van de Chaga paddenstoel. De Chaga wordt geoogst van duurzaam geteelde berkenbomen in het noordoosten van China. Een capsule bevat 320 milligram Chaga extract, aangevuld met acerola extract voor een extra boost aan vitamine C. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

De Chaga paddenstoelen [Inonotus Obliquis] voor dit supplement zijn wild geoogst van berkenbomen in Siberië. Daarom bevatten onze supplementen met Chaga één van de belangrijkste actieve voedingsstoffen: betulinezuur. We passen een traditioneel heet water extractieproces toe om het gehalte aan gewenste voedingsstoffen te maximaliseren.

In de Russische en Chinese traditionele geneeskunde staat de paddenstoel als superfood bekend. En vandaag de dag wijzen ook een aantal wetenschappelijke onderzoeken op helende eigenschappen. Zo bevat Chaga betulinezuur, een krachtig antioxidant dat een sterke antivirale en antibacteriële werking heeft. Bovendien heeft Chaga ook nog eens een prettige vanille achtige smaak. Tijd om meer over deze paddenstoel te ontdekken.

Werking Chaga  geconcentreerd extract Capsules Bio 60caps

 

  • Bevordert je vitaliteit
  • Beschermt tegen ziekte
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Is anti-aging
  • Geschikt bij bacteriële en virale infecties
  • Krachtige antioxidant
  • Bevat een hoge concentratie melanine en betulinezuur
  • Gunstig bij darmaandoeningen
  • Stimuleert je immuunsysteem

 

Traditioneel gebruik Chaga  Geconcentreert extract Capsules Bio 60caps

 

De Chinese traditionele geneeskunde heeft chaga sinds lange tijd erkend als geneesmiddel. De eerste schriftelijke bronnen over het gebruik van chaga als geneesmiddel stammen uit 2600 jaar voor Christus. In de 16e eeuw werd chaga op grote schaal gebruikt in Rusland en Noord-Europa om zijn medicinale eigenschappen. Het werd onder andere ingezet bij tumoren. Deze geneeskrachtige werking wordt door modern wetenschappelijk onderzoek bevestigd. De wetenschap heeft geconcludeerd dat chaga een sterke antioxidant is met kankerbestrijdende en antivirale eigenschappen.
 

Onderzoek naar Chaga  geconcentreerd extract Capsules Bio 60caps

 

lees: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4946216/