Geen producten (0)
12,95 p. L
Granaatappelsap 100 % puur 1 L.
 

Granaatappelsap Bio

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Specificaties
EAN code 7445920833865
Omschrijving

Granaatappelsap Bio 100 % puur

Pure biologisch sap van de Granaatappel 100 % gegarandeerde granaatappelsap geen mix met andere sappen!

werking Granaatappelsap Bio 100 % puur:

zie: http://nl.odemagazine.com/blogs/editors_blog/30236/granaatappelsap_als_toverdrankje_tegen_al_uw_kwalen

Tevens: In Engeland en in Amerika wordt het granaatappelsap op alle mogelijke momenten van de dag gebruikt; bij het ontbijt, de lunch, tussendoor en zelfs tijdens het uitgaan. Pomegreat wordt dan ook door verschillende internationale lifestyle- en gezondheidsbladen getipt als opvolger van de populairste gezondheidsdrank cranberrysap. Een glas granaatappelsap per dag heeft meerdere positieve gevolgen voor de gezondheid. In de eerste plaats is het grote aantal anti-oxidanten goed voor hart en bloedvaten. Onderzoeken in Israël en Amerika hebben aangetoond dat het hoge niveau aan anti-oxidanten de kans op diverse hartziekten en het dichtslippen van bloedvaten sterk verminderd. Daarnaast is de sap goed voor het verlagen van een te hoog cholesterolgehalte. Uit de samenwerking met Heart UK zijn honderden getuigenverklaringen gekomen over hoe patiënten het cholesterolgehalte in hun bloed wisten te verlagen, puur door regelmatig gebruik van Pomegreat. Naast de de anti-oxidanten, bevat Pomegreat vitaminen A, C en E . Vitamine C komt ten goede van de weerstand en vitamine A en E zijn vooral goed voor de huid.

De voordelen van granaatappelsap Bio

Regelmatig zijn er artikelen te lezen over de grote voordelen van het eten van granaatappelen:

 • Zo zijn er Schotse wetenschappers die beweren dat granaatappel het hardnekkige vet rond de buik doet wegsmelten als sneeuw voor de zon.
 • Ook schijnt granaatappelsap de hoeveelheid vetzuren in ons bloed helpen te verlagen. Deze vetzuren zijn verantwoordelijk voor een verhoogde vetopname waardoor het risico op bijv. diabetes 2 en hartkwalen wordt verhoogd.
 • 1 glas sap per dag zou al verschil maken bij bijvoorbeeld prostaatkanker. Het zou de woekering van deze ziekte tegengaan en de kans op genezing en/of verbetering ernstig bevorderen.
 • Granaatappels bevatten fytochecalien en deze remmen de groei van oestrogeenresponsieve borstkanker.
 • Granaatappelsap werkt als een natuurlijke bloedverdunner waardoor de bloeddruk wordt bevorderd. Het drinken van 5 ml sap is al voldoende om de bloeddruk met 5% te verlagen.
 • Granaatappelsap zou als remmer fungeren op enzymen die verantwoordelijk zijn voor beschadigingen aan het kraakbeen zoals bijv. bij artrose.
 • Uit onderzoek is gebleken dat het drinken van granaatappelsap helpt om tandplak te voorkomen.
 • 1 a 2 glazen sap per dag helpen u om griep en verkoudheid te voorkomen of sneller te genezen.
 • Granaatappels verlagen het LDL cholesterol (het slechte soort)
 • Granaatappels verlichten de symptomen van de menopauze bij vrouwen.
 • Granaatappelsap helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen.
 • Zoals gezegd helpen granaatappels of sap bij de bestrijding van ziektes als: diabetes, hart en vaatziektes, kanker en Alzheimer.