Geen producten (0)
15,65 € per stuk
Img0213
 

Centella asiatica 3 stuks - Aziatische waternavel / Gotu Kola

€ 49,00 (inclusief btw 9%)
Specificaties
EAN code 7445920833810
Omschrijving

Centella (Gotu Kola)  1 pot 100 capsules

Gotu Kola werkt stimulerend en verjongend, bevordert de mentale weerstand en vergroot de viriliteit. Het zuivert het lichaam van gifstoffen. Bij regelmatig gebruik werkt het algemeen verkwikkend, is het goed voor de zenuwen, verhoogt het de weerstand en bevordert het de spijsvertering.

Centella asiatica staat in China, India, Duitsland en Groot-Brittanië ingescheven op de geneesmiddelenlijst. In vele moderne onderzoeken is de werking ervan bevestigd, met name als het gaat om de werking als psychotropisch middel bij verschillende psychische problemen, zoals mentale vermoeidheid, epilepsie en hysterisch gedrag. Ook is aangetoond dat Centella asiatica de intelligentiequtiënt bij kinderen aanzienlijk kan verhogen, en het angstniveau bij volwassen drastisch kan verlagen. De triterpenenfractie van Centella asiatica heeft een wetenschappelijk bewezen gunstig effect op de bloedvaten, en vermindert de hoeveelheid uronzuur. Daarnaast zorgt het voor terugdringing van de beta-N-acetylglucosaminidase en de arylsulfatase in de gewrichtsweefsels en de wanden van bloedvaten. Een inname van 60 mg van het gestandaardiseerde extract zorgt voor verbetering bij spataderen. Drie maal daags een inname van 30 mg triterpenoïden zorgt voor een verbetering bij veneuze hypertensie (hoge bloeddruk). Andere studies tonen de ontstekingsremmende, tumorbestrijdende werking van Centella asiatica aan, evenals de remmende werking bij het ontstaan van zweren. Het heeft daarnaat een positieve invloed op de aanmaak van collageen, en de vorming van epitheel. Bovendien versnelt het de wondgenezing.

Engelstalig:

Centella Asiatica uses:

It has been used for: wound healing, better circulation, memory enhancement, cancer, vitality, general tonic, respiratory ailments, detoxifying the body, treatment of skin disorders (such as psoriasis and eczema), revitalizing connective tissue, burn and scar treatment, clearing up skin infections, slimming and edema, arthritis, rheumatism, treatment of liver and kidneys, periodontal disease, strengthening of veins (varicose veins), blood purifier, high blood pressure, sedative, anti-stress, anti-anxiety, an aphrodisiac, immune booster, anabolic and adaptogen etc.